Pas angazhimeve të shumta gjatë sezonës së verës, shtatori i gjenë familjen Berisha duke pushuar.

Ata kanë zgjedhur të pushojnë në Turqi dhe nga atje Nora ka publikuar një foto me bikini ku duket shumë bukur dhe e kompletuar pranë vajzës së saj, Renee.

Në po të njëjtin vend kanë shkuar me pushime edhe Patrisi me gruan e tij Tunën dhe djalin Tian ndërsa më pas janë takuar me Norën, Robertin dhe Renee ku kanë kaluar kohë së bashku e gjithë familja.