Thonë se të gjithë personat në botë kanë një sozi të tyre. Kurioziteti bëhet edhe më i madh teksa shohim që pothuajse shumica e VIP-ave e kanë gjetur një të tillë.

Kështu ka ndodhur edhe me këngëtaren me origjinë shqiptare, Rita Ora. Duket se dhe ajo ka gjetur sozinë e saj.

Ajo është modelja e njohur Jasmine Sanders. Shumë nga fotografitë e postuara nga Jasmine, komentohen edhe për këtë fakt.

Pamjet e tyre afrohen shumë me njëra tjetrën, e sidomos nga pjesa e syve.