Qielli kanadez u ndricua nga një objekt i çuditshëm mbremjë e të hënës kur  një dritë e fuqishme u shfaq mbi British Columbia.

Dëshmitarët okularë shprehen se nuk janë të sigurt nëse bëhëj fjalë për një meteor apo  objekt alien.

Videoja e shpërndarë në rrjetet sociale tregon një dritë të fuqishme që fluturon në qiell në një shfaqje mbresëlënëse në Kelowna, orës 22:00 të mbrëmjes.

Pamjet e sigurisë gjithashtu kapën objektin dhe momentin e rrëzimit, duke shtuar se nuk ishin në gjendje ta verifikonin.

Nuk ka pasur konfirmim se çfarë ishte objekti misterioz.