Muslimanët e Arakanit, të cilët ishin shënjestër e sulmeve të ushtrisë së Mianmarit dhe budistëve radikalë dhe të cilët po ballafaqohen me vrasje në kufirin me Bangladeshin.

Vazhdojnë përpjekjet e tyre për mbijetesë në kushte çnjerëzore. Reporteri i AA-së ka arritur të hyjë në fshatrat e komunitetit Rohingya në qytetin Sittwe.

Një grup tjeter muxhahid nga turqia duke shkuar në arakan për të mbrojtur vllezrit dhe motrat Musliman.

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1712278185472305/