Me fishekzjarre ka filluar festa për kryeministrin e ri të vendit Ramush Haradinajn.

Kreu i AAK-së mori besimin e 61 deputetëve që të udhëheq me Qeverinë.

Festa për krijimin e Qeverisë ka filluar në shesh dhe në Kuvend. Kujtojmë se vendi shkoi në zgjedhje më 11 qershor ndërkaq pas gati tre muajsh, vendi arriti t’i formojë institucionet e vendit./Express/