Puthje, ledhatime dhe shumë dashuri.. duket se asgjë nuk mund ta prishë këtë moment deri në çastin kur mashkulli vendos të kalojë në pozicionin klasik misionar !

Një studim i ri ka dalë në përfundimin se pikërisht pas stilit “doggy” ku pozicion është më i rrezikshmi për burrat.

Hulumtimet e publikuara në Journal of Impotence kanë zbuluar se 25% e frakturave gjatë aktit ndodhin pikërisht kur mashkulli është sipër gruas.

Stili “doggy” (44 përqind)

Misionar (25 përqind)

Gruaja sipër (10 përqind)

Të dhënat u bazuan në 90 pacientë heteroseksualë të cilët ishin paraqitur në spital me fraktura në organin gjenital .

Sipas autorëve të studimit këto tre pozicione janë në krye të listës për shkak të këndin dhe energjisë.