‘NBA 2K18’ ka vendosur që të sjellë për herë të parë në video-lojë një botë ku lojtarët mund të mblidhen e të luajnë basketboll në lagje.

Në modalitetin e ri të lojës, zotëruesit e “NBA 2K18” mund të krijojnë lojtarin e tyre të personalizuar, duke zgjedhur modele flokësh, sfidat në lagje, tatuazhe ose thjesht duke bërë xhiro me rroba të reja.

“NBA 2K18”, loja e zhvilluar nga Visual Concepts, do të jetë e disponueshme për PlayStation4, PlayStation3, Xbox One, Xbox 360 dhe PC duke nisur nga data 15 shtator.

Versioni për Nintendo Switch do të jetë i disponueshëm nga 17 tetori 2017.