Fëmijët që bënin patinazh në një qendër në Shën Petërsburg të Rusisë, kanë mbetur të befasuar me materialet që u shfaqën në ekrane.

Nuk dihet se çfarë ka ndodhur që nisën të transmetohen filma pornografik, në hapësirën që është e dedikuar vetëm për të vegjël, transmeton Telegrafi.

“Provuam t’i mashtronim dhe të mos shikojnë nga ekranet, ishte e kotë sepse zëri ishte i lartë dhe shqetësues”, ka thënë një i pranishëm.

Prindërit janë ankuar për këtë rast, ndërkohë që zyrtarët e qendrës po bëjnë hetime që të zbulojnë se si ndodhi, ndërsa kanë kërkuar falje për shqetësimin.