Një dado që ishte punësuar për t’u kujdesur për një vajzë të porsalindur, pinte në mënyrë të fshehtë qumështin që nëna ia kishte lënë në një shishe për tja dhënë bebes gjatë ditës.

Zonja Lin, 27 vjeç, nga Kaohsiung, Taiwan tha se dado pinte cdo ditë qumshtin e gjirit që ishte për beben dhe e linte atë uritur, përcjell albeu.com.

Pasi u konfrontua nga zonja Lin më 12 shtator, dado pranoi se kishte pirë qumështin e gjirit të zonjës Lin, por nuk kërkoi asaj fajle