Rachel Bilson dhe i dashuri i tij Hayden Christensen thuhet se janë ndarë.

“Ajo është kthyer në L.A. ndërkaq ai në Toronto”, ka thënë një burim për Us Weekly.

Një tjetër burim shtoi: “Ata janë zyrtarisht të ndarë”.

Çifti ka qenë në lidhje për vite me radhë. Ata fillimisht u takuan në vitin 2008, dhe kanë një vazjë e cila erdhi në jetë në tetor të vitit 2014.

Rachel dhe Hayden ishin parë së bashku vetëm muajin e kaluar, dhe ajo kohëve të fundit diskutoi mundësinë për të pasur më shumë fëmijë.