Sot në rrjetet sociale një qytetarë ka reaguar duke thënë se nafta që ka marrë në MakPetrol i ka dëmtuar veturën. Ai në proflilin e tij ka nxjerrë fotografi nga nafta e keqe ku ja ka shkatëruar “bosh pumpën”.

Ai gjithashtu thotë se çdo herë ka marë naftë nga MakPetrol,dhe të njetën i ka ndodh edhe një mikut të tij. /dokazm.mk/