Portali i njohur i takimeve online “Ashley Madison” ka publikuar të dhënat e vendeve ku tradhtohet më shumë.

Në vend të parë qendrojnë vendet e Lindjes së Mesme, ku gati 90 përqind e meshkujve tradhëtojnë gratë e tyre.

Pas Lindjes së Mesme renditet Europa dhe më pas SHBA.

Më pas me një përqindje të ulët vijnë vendet e Amerikës së Jugut të ndjekur nga Afrika dhe në fund Azia.

Vendi ku kryhet më shumë tradhëti në Afrikë është Afrika e Jugut.

Përsa i përket fqinjëve tanë në vend të parë është Italia ku 89 përqind e meshkujve në Milano dhe Romë tradhtojnë partneret e tyre.

Përsa i përket femrave që tradhtojnë më shumë vendin e parë absolut e mban India.