Dëshira më e madhe e disave është që ta përqafojnë jastëkun dhe të flenë në bark. Ndoshta fakti që jastëku juaj përmban 17. 500 baktere më shumë se sa WC, do të ju ndihmoj të i largoni këtë vesi të dëmshëm.

Të gjitha këto baktere të padukshme mund të ndikojnë në lëkurën tuaj negativisht, duke ju shkaktuar akne. Vetëm 8% e njerëzve flenë në shpinë, e në fakt kjo është pozita më e mirë edhe për shpinën tonë mirëpo edhe për lëkurën, transmeton gazetametro.net

 Nuk janë vetëm bakteret problem, për shkak këtij pozicioni, mund të mblidhet ujë në vende të ndryshme dhe mu për këtë arsye zgjoheni me qepalla të fryrë.
Ndoshta është koha që ju ta ndërroni pozicionin e fjetjes, dhe të bindeni në domethënien e të ashtuquajturës “beauty sleep”.