Tre xhihadistë kanë filmuar vetën duke u hedhur në erë nga një tank sirian.

Kamera e kokës e një luftëtari ka kapur këtë moment që shënon fundin e jetëve të tyre.

Para shpërthimit terroristët mund të shihen duke u përpjekur për të asgjësuar tankun që s’mund ta qëllojnë.

Të dëshpëruar ata kërkojnë mënyrat për të dalë fitimtar por pa sukses.

Në fund shihet shpërthimi dhe gjithçka mbaron.