Të drejta, me rrica, të gjata apo mbi vetulla? Zgjedhja ju përket juve. Balluket do të jenë protagoniste absolute në modelet e flokëve për stinën e re, perfekte për të nxjerrë në pah modelet e flokëve me gjatësi të mesme, të shkurtër dhe të gjatë.

Balluke anësore
Kanë një pamje elegante dhe glamuor, balluket e krehura në një anë duken bukur në çdo formë fytyre duke dhuruar një pamje seksi dhe misterioze.
852f0fad-e059-4d4b-8e0a-f1d6556936bc-0

Balluket e drejta
Balluke e gjatë është disi e rëndë dhe afrohet shumë në stilin e viteve 60′. Është e këshillueshme për ato që kanë flokë të drejtë ndërsa duhet ta evitojnë këtë balluke ato që kane flokë me kaçurrela.
floke-balluke-modele-13

Balluke e çrregullt
Kjo lloj balluke jep një pamje të freskët pamjes dhe u shkon të gjitha formave të fytyrave.
images

Balluket e shkurtra
Balluket e shkurtra ju japin një pamje çapkëne dhe rinore mbi te gjitha nëse keni një model flokësh të shkurtër.
85c5c8ad-04e9-4164-8dcb-e3142f645fe8-0

Balluke e ndarë
Kjo lloj balluke e gjatë e ndarë në qendër është perfekte për të nxjerrë në pah mollëzat dhe duket bukur nëse keni fytyrë në formë ovale apo të rrumbullakët.
7382275e-7d09-414e-a029-b8cfb69fcc1e-0