Gjigandi kinez i biçikletave të përbashkëta inteligjente Mobike njoftoi hyrjen në tregun e ShBA-së pas nisjes së shërbimit në kryeqytetin amerikan.

Biçikletat ngjyrë argjendti dhe portokalli do të vendosen në qendër të Uashingtonit, që është dhe tregu i shtatë i jashtëm i Mobike-ut.

Para hyrjes në ShBA, Mobike zhvilloi bashkëpunim me gjigandët amerikanë të telekomunikacionit, AT&T dhe Qualcomm për t’u ofruar shërbime më të mirë përdoruesve vendas./Çang Çuo/CRI