Në postimet e mëparshme janë përmendur disa herë përfitinet e shumta shëndetësore që sjell konsumimi i hudhrës dhe mjaltit, por kombinimi i të dyjave bashkë mund t’ju duket paksa i çuditshëm!

Në fakt, kombinimi i hudhrave me mjaltin mund të quhet si një ilaç natyral mjaft efektiv në trajtimin e një sërë problemesh shëndetësore.

Merrni 7 thelpinj hudhër dhe rreth 100 ml mjaltë të papërpunuar. Futini një një kavanoz qelqi dhe lërini të qëndrojnë për 2-3 ditë.

Çdo mëngjes esëll konsumoni një lugë çaji të përbërjes. Konsumimi i rregullt i kësaj kure natyrale do t’ju japë këto përfitime:

  • Përshpejton metabolizmin
  • Rrit sistemin imunitar
  • Trajton virozat e të ftohurës dhe gripit
  • Lehtëson simptomat e osteoartritit
  • Trajton problemet që shkakton diabeti
  • Trajton infeksionet fungale
  • Trajton problemin e prostatës së zgjeruar
  • Lehtëson tretjen e ushqimit etj