Këngëtarja Miriam Cani këtë mëngjes është zgjuar më bukur se kurrë më parë.

Ajo dhe Alban Skënderaj janë duke kaluar pushimet në Turqi.

Me një pamje mjaft sensuale Miriami ka përshëndetuar fansat e saj.

Pas një shkëputje nga muzika prej më shumë se një viti, Miriami ka njoftuar se do t’i rikthehet sërish muzikës.