Çfarëdo që mendoni, të famshmit nuk janë si njerëzit e zakonshëm. Kur ata humbin në peshë, këtë e bëjnë thjesht për para.

Në vijim e kemi përpiluar një listë të metodave më të pazakonta me të cilat të famshmit humbin në peshë, shkruan sot “Koha Ditore”. Është e rëndësishme të theksohet se personat e famshëm nuk hezitojnë para asgjëje, prandaj mos i provoni këto metoda në shtëpi.

Natalie Portman

Për rolin e balerinës që ka probleme me peshën, Natalie duhej t’i kishte rreth 37 kilogramë. Po, 37! Dieta e saj përbëhej nga gjysmë grejpi, karota dhe pak bajame. Tingëllon e frikshme, por ky rol ia solli asaj Oscarin.

Beyoncé

Beyoncé refuzoi të hante ushqim të fortë për shkak të humbjes së 7 kg shtesë për rolin në Dreamgirls. Dy javë ajo piu vetëm ujë me lëng limoni, salcë kajsie dhe shurup panje duke shtuar ndonjëherë perime të freskëta. Rezultati ishte i pabesueshëm, por ajo e pranoi se nuk do të guxonte ta përsëriste atë.

Matthew McConaughey

Për 4 muaj të dietës ekstremisht së rreptë, ai i humbi më shumë se 20 kilogramë. Dieta bazohej në shumë lëngje dhe proteina, ndërsa aktori thotë se presioni psikologjik ishte pjesa më e vështirë e dietës..