E ndarë nga burri dhe tashmë në lidhje me një djalë 13 vjet më të ri, Mariah Carey u akuzua për përdorim të photoshopit, derisa u paraqit në revistën Paper.

Dhe si përgjigje për këtë, 47 vjeçarja u paraqit e lumtur dhe me buzëqeshje në fytyrë, derisa po ecte përkrah të dashurit Bryan Tanaka, për tek shfaqja në Mr.Chow në Los Angeles, ku dhe performoi.

Këngëtarja ishte veshur në të zeza, me një bluzë ngjyrë ari e një dekolte tejet të hapur.

Ajo kishte ekspozuar gjoksin shpërthyes, derisa ecte me të dashurin.