Një ngjarje interesante ka ndodhur në SHBA ku një i dehur është përplasur me makinën e tij teksa ndiqen nga Policia.

Pas disa herë botimesh ai ka dalë nga makina dhe ka tentuar që të largohet me vrap, por nuk ja ka dalë me sukses.