Teksa orët kalojnë, na shtohet më shumë kurioziteti dhe dëshira për të parë nuse Marina Vjollcën. Dhe duket se ajo nuk do të jetë një nuse si gjithë të tjerat.

Këtë e ka zbuluar Luana mëngjesin e sotëm në një bisedë me Marinën, por sigurisht çdo gjë ka qenë në kuadrin e shakasë.

“Nuse e çmendur, nuk kam parë nuse si ty”-i thotë Luana ndër të tjera. Nëse Marina do bëjë ndonjë çmendur gjatë dasmës, na duhet të presim edhe pak orë për ta kuptuar.