Frika nga humbja në zgjedhjet lokale tek VMRO-DPMNE çdo ditë e më shumë po rritet, ndërsa dëshmi për atë janë lajmet e rreme që kjo parti çdo ditë i plason.

Filip Gjerogiev mendon se nësë shefi i tij Nikolla Gruevskit ka porositur rrëzim të objekteve, hilte, presione, “dënime dhe kërcënime”, atë duhet ta bëjnë edhe gjithë të tjerët. VMRO-DPMNE nuk dëshiron të kuptojë se ka përfunduar koha janë porositur burgosje, dënime, shkatërrime dhe presione ndaj firmave.

Institucionet sot punojnë me profesionalizëm, sipas ligjit dhe në interes të qytetarëve.