Ende nuk ka famën e gjysmë-motrës së saj në tapetin e kuq, por Lottie Moss arriti të “vjedhë” vëmendjen në amfAr në Itali.

19-vjeçarja ndodhet në gjurmët e Kate Moss dhe fustanin e gjatë platin ta shoqëronte vazhdimisht me një seriozitet në fytyrë.

Kjo shfaqje e Lottie-s ndoshta ende nuk e ka vendosur në të njëjtin rang me divat e pasarelës, por e sigurtë është që ajo ndodhet në rrugën e duhur duke ecur në gjurmët e Kate.