Ka përballja ndërmjet Shqipërisë dhe Maqedonisë në stadiumin Strumicës. Ky takim është i vlefshëm për xhiron e tetë kualifikuese të grupit G në kuadër të Kampionatit Botëror të Futbollit.

Duket se ndeshja ka nisur me tensione pasi pati disa incidente.

Ndërkohë u pa se lojtarëtshqiptarë tek kombëtarja maqedonase refuzuan të këndonin himnin maqedonas.