Ministri i Punëve të Jashtme i Rusisë, Sergej Lavrov, ka porositur sot sekretarin amerikan të Shtetit Rex Tillerson “ që të mos lëshohet në emocione dhe të tregohet i përmbajtur” në lidhje me çështjen e Koresë Veriore.

Lavrov në bisedën telefonike i ka thënë Tillerson, se duhen shfrytëzuar mjetet politike dhe diplomatike, në mënyrë që të gjendet një zgjedhje paqësore për krizën nukleare verikoreane