Me një shpejtësi prej 0 në 100 km/h që arrin në vetëm 3,0 sekonda dhe një shpejtësi maksimale prej 350 km/h, Aventador S Roadster përveç i bukur është edhe shumë i shpejtë .

Ky Aventador S Roadster i Lamborghinit, që është prezantuar në ekspozitën e automobilave të Frankfurt.

Kutia e shpejtësisë ISR ka 7 shpejtësi që garanton një ndryshim të robotizuar në vetëm 50 milisekonda, ndërsa ka frena standarde karbokaramike.

Blerësit mund të bëjnë porosi për këtë veturë që nga shkurti i vitit të ardhshëm dhe do të kushtoj 460 mijë dollarë.