Lady Gaga ka dhënë një përshkrim të jetës së saj të përditshme në një dokumentar të “Netflix”, “Gaga: Five Foot Two”.

Këngëtarja e famshme shihet teksa dridhet pasi vuan nga një dhimbje kronike të kyçeve dhe në klip shfaqet duke pirë marijuanë.

Në disa pjesë të klipit, ajo konsumon marijuanë në makinë si edhe teksa mbështetet në mur. Ndërkohë që shihet të ketë vendosur këmbët tek kroskoti e makinës, ajo thotë: “Unë gjithmonë pi marijuanë në makinën e gjyshes”.

Në një pjesë të klipit ajo shihet të jetë shtruar n spital për shkak të dhimbjes kronike të kyçeve dhe legenit. Teksa shtrongon dhëmbët, ajo thotë: “Do të luftoj si e çmendur për ata sepse e dua atë gjë”.