Djali që shihni në foto është 28-vjeçari Klodjan Kërtalli i cili humbi jetën dje në një aksident të rëndë në Itali.

28-vjeçari, punëtor ndërtimi dhe rezident në San Giusto Canavese, u përfshi në një aksident që ndodhi në rrugën dytësore në Foglizzo.

I riu shqiptar udhëtonte me një automjet tip “Volvo V40”, e cila është përplasur rreth orës 8:00 të mëngjesit me një furgon “Peugot Expert”. Përplasja ka qenë shumë e fortë, sa makina “Volvo” përfundoi në hendekun në anën e rrugës. Fatkeqësisht, ndihma e shpejtë ishte e padobishme. I riu ka humbur jetën pak pasi mbërriti në dhomën e urgjencës të spitalit Chivasso pavarësisht nga përpjekjet për e mjekëve të spitalit dhe ekipit të 118-të që e ndihmoi atë.

Klodjan ishte i martuar me Besmirën dhe kishte dy vajza. Miqtë e kujtojnë atë si një njeri punëtor.