Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Xhelal Sveçla ka deklaruar se humbësit më të mëdhenj janë reformatorët potencial brenda LDK-së dhe votuesit e tyre.

Ai këtë deklaratë e bëri pas ftesës që udhëheqësit e LKD-së i kanë bërë Vetëvendosjes, që të bashkon për të formuar agjendën e tyre të përbashkët dhe intenzive.

Shkrimi i plotë Sveçlës në Facebook:

Dulla tash kërkon takime intenzive me ne. Vonë Avdulla, vonë Isë. Tipike për LDK. Vonë edhe në tetorin e 97-tës, vonë edhe për luftën çlirimtare. Tash vonë edhe për çkapjen e shtetit nga PDK. Por proceset ecin edhe pa ju e përkundër jush. Koha e ka dëshmu. Humbësit më të mëdhenjë janë reformatorët potencial brenda LDK-së dhe votuesit e tyre. E ne na pret edhe më shumë punë e vendosmëri. Bashkë me popullin, për popullin.