Kandidati për kryetar komune në Saraj, Blerim Bexheti sot para rinisë së BDI-së, ka prezentuar programin e tij për katër vitet e ardhshme për komunën. Siç shihet  e gjithë rinia e Sarajti është me Blerimin dhe fitorja do të jetë që në raundin e parë.

Bexheti përpos programit që shpalosi  para rinisë së Sarajit ka prezentuar edhe këshilltarët e BDI-së për komunën ku pritet që të ketë një fitore bindëse karshi partive tjera.

Ndryshe me 15 tetor për këtë komune dë të garojnë katër parti poltike me kandidatët e tyre./TetovaSot/