Pas grindjes mes grupeve të Bekim Saliut dhe Kastriot Rexhepit për komunën e Çairit se kush do të jetë më i forti, ka fituar deputeti Zekirja Ibrahimi i treti i vërteti. Zyrtarizmi i Zekës për të parin e Çairit ka ngjallur shumë reagime në partinë e Lëvizjes BESA duke llogaritur se pse gjithnjë ata që bëhen deputet të jenë edhe kandidat për kryetarë komune. Siç mësohet tani dy grupet rivale që ishin mund t’ia kthejnë shpinën Lëvizjes BESA dhe Zekës për mashtrimin që ju bë dhe presionin ditëve të fundit.

Zeka gjithashtu njihet si deputeti që nuk e dinte himnin kombëtar ku në kuvendin e Maqedonisë e këndoi himnin dhe iku më pas vazhdoi skenari i errët i VMRO-së ku u përgjak Ziadin Sela./TetovaSot/