Ai është një nga beqarët më të lakmuar në kryeqytet.

Bëhet fjalë për biznesmenin Fatmir Hysenbelliu. Në postimet e tij në rrjetet sociale dominon jeta e luksit.

Këtë verë ai duket se ka pasur vëmendjen e shumë femrave. Pas postimeve te njëpasnëjshme i rrethuar nga vajza super sexy Fatmiri ka goditur sërisht.

Mbi të duket nëj femër me forma bombastike e cila po i bën mazh. Me sa duket vajza nuk ka dashur të bëhet publike dhe Fatmiri është kujdesur t’i mbulojë fytyrën.