Kryeministri i porsazgjedhur i Kosovës, Ramush Haradinaj, dhe presidenti rus, Vladimir Putin, njihen si dy persona që përpos politikës, rëndësi të veçantë i kushtojnë edhe trupit, me ushtrime dhe aktivitete fizike.

Që të dy janë parë të ushtrojnë, qoftë në palestër, qoftë në ambiente të hapura, transmeton Klan Kosova.

Nga këto fotografi, ju mbetet juve që ta vlerësoni se cili nga këta dy liderë “është më i forti”.