Kryetari i Qeverisë, Zoran Zaev sot në varrezat e qytetit Butel në Shkup u dha nderime dhe vendosi lule në varret e ish-presidentëve të Republikës së Maqedonisë, Kiro Gligorov dhe Boris Trajkovski.

Në vendosjen e luleve së bashku me kryeministri Zaev mori pjesë edhe zëvendëskryeministri i obliguar për Çështje Evropiane, Bujar Osmani.

Respekti i duhur ndaj monumentit të dy presidentëve në këtë ditë, siç theksojnë nga shërbimi qeveritar për shtyp është mirënjohje për kontributin e tyre të jashtëzakonshëm në krijimin dhe kujdesin e përfitimeve nga pavarësia e Republikës së Maqedonisë.