Ai tashmë është fejuar dhe sapo ka marrë përgjigjen e bukur “Po” nga vajza e bukur Laura.

Po flasim për këngëtarin e hitit me Lorin, Krenar Krasniqi ku mësojmë se ndodhet në një super hotel në Antalia në pushime me të sapo fejuarën e rij.

Artisti ka qenë super i angazhuar në verën që lamë pas