Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi me Zyrën e BE-së në Kosovë, për vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale që do të mbahen më 22 tetor 2017.

Memorandumi do të nënshkruhet nga Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka dhe Shefja e Zyrës së BE-së/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova.