Ka përfunduar në barazim me rrjeta të paprekura pjesa e parë e takimit mes Kosovës dhe Finlandës. Kjo ndeshje është duke u luajtur në stadiumin e Shkodrës “Loro Boriçi”.

Në 45 minutat e para janë miqtë ata që kanë dominuar më tepër edhe pse në fundin e kësaj pjese, kosovarët janë munduar të krijojnë disa raste të rrezikshme.