Policia e Tiranës ka bërë kontrolle të befasishme në të gjithë territorin e qarkut Tiranë.

Kontrollet janë bërë nga Forca e Operacioneve Speciale dhe Shqiponjat.

Gjatë kontrolleve të ushtruara janë shoqëruar në ambientet e Policisë Tiranë, 23 persona për verifikim.

Janë kontrolluar dhjetëra makina luksoze.

Është sekuestruar një pistoletë neutralizuese.