Nën patronazhin e Qytetit të Shkupit, e në organizim të Drejtorisë për Kulturë dhe Art, sonte do të mbahet koncert “Eja, bëhu drita ime”, në suaza të Ditëve të Nënës Terezë.

Në koncert do të performojnë kori “Sh. Zllata Meglenska” nën dirigjim të Letka Dimovska Polizova, si dhe Orkestra kamertale “Solistët e Shkupit” nën dirigjim të Bisera Çadllovskës.