Komunikacioni në shtet po zhvillohet nëpër rrugë të thata, njoftoi sot në mëngjes Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Jashtë mjediseve të qytetit, intensiteti i komunikacionit është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe për dalje nga shteti.