Beni Haxhiaj dhe Igli Pustina janë dy shqiptarët, video e të cilëve është zgjedhur ndër 5 më të mira në planet, për eksplorimin e botës nënujorë.

Nga këto video përzgjidhen 5, të cilat hynë në fazën finale të votimit. Në këtë event janë përzgjedhur 5 videot më të mira, ku mes tyre është dhe ajo e dy shqiptarëve Beni Haxhiaj dhe Igli Pustina e realizuar në ekspeditën e anijes “Regina Margherita” në Vlorë.