Këtë na e dëshmojnë fotot dhe video që ajo i hedh herë pas here në instastory

Së fundmi ajo ka nda me ndjekësit e saj një foto ku shihet me një vajzë në veturë. Vajza në fjalë duket të jetë nga familja e nënës së Norës, Suzana Tahirsylaj.

Kjo duke u bazuar në mbiemrin e vajzës që Nora shihet në foto me të e që emri është Donika ndërsa mbiemri i saj Tahirsylaj, është i njëjti me mbiemrin e dajve të Norës, shkruan “Kosovarja”..

Ndërsa këngëtarja Istrefi, foton e shoqëron me fjalët: “My love”.

Duket se Nora me të kanë raporte të mira dhe duhen aq shumë si mbesa me teze.