Çifti I famshëm Kim Kradashian dhe Kanye West do të bëhen shumë shpejt prindër.

Nëna zëvendësuese që Kim dhe Kanye kanë gjetur, do të sjellë në jetë fëmijën e tyre të tretë në fund të janarit.

Çifti i famshëm janë mjaft të lumtur mbi re, pasi sipas “People” nëna surrogate është perfekte për të sjellë në jetë një fëmijë të shëndetshëm.

Kim, Kanye dhe dy fëmijët e tyre North dhe Saint, mezi po presin që në janar të njihen me anëtarin më të ri të familjes së tyre.