Të vogla dhe të thjeshta, sipas dizajnit, ato janë të paharrueshme.

Por butonat e thjeshta të zeza të Kim Kardashian ishin super heronjtë e veshjes së saj të premten – me një dorë për të shpëtuar modestinë e saj, përcjell Bota sot.

Të dy lidhësit ishin gjithçka që pengonin shikuesit që të dilnin krejtësisht gjoksin e saj bombastik dhe që mbanin të mbyllur trikon e saj të prerë, derisa ajo doli në drekë në Nju Jork.

E veshur në bardhë e zi, ajo dukej tejet seksi, me gjithë vëmendjen tek gjoksi i saj