Mihrije Braha në intervista përpos që flet për bashkëshortin e saj Naimin, pothuajse çdo herë flet edhe për djalin e tyre, Platorin.

Ky i fundit tashmë është rritur dhe është bërë për martesë.

E në intervistën e fundit të Mihrijes për ‘Mirage’ ajo ka treguar se si dëshiron të jetë reja e saj.

Vajza, këto kushte duhet t’i plotësoni për ta ‘fituar’ këtë pozitë. Kuptojeni në minutën 11:45 të videos më poshtë.