Afrona Dika duket se është dashuruar kokë e këmbë në Bleron

Modelja ka postuar një foto me këngëtarin poshtë se cilës e ka shkruar:

“E dua”.

Çifti janë në lidhje që më shumë se një vit tani, derisa ata edhe pse u tha se do të martohen këtë ende nuk e kanë bërë.

Nga ana tjetër, ish gruaja e Bleros, aktorja Teuta Krasniqi tashmë është martuar dhe nga martesa e dytë ka edhe një vajzë .