Tashmë kryeministri i ri i vendit, Ramush Haradinaj nuk u nis prej shtëpisë së tij në mëngjes pa e marrë përqafimin e bashkëshortes, Anitës dhe tre fëmijëve të tij.

Haradinaj rrëfeu për Klan Kosovën se e di se si kryeministër vendi nuk do ta ketë të lehtë.

“Kena rrugtu një rrugë më të lehtë, gjithë Kosova, edhe rruga jeme e jetës është njëru prej treguesve ka kemi kalu, nuk kemi heq dorë me i shërby vendit”, tha ai.

Ai po ashtu tregoi edhe prioritetet e tij si i pari i Qeverisë së Kosovës.