Këngëtarja Dhurata Dora është bërë shumë e pëlqyer dhe e pa ndalshme. Për Doren nuk ka pushim, pasi ajo e do muzikën dhe dëshiron të jetë përherë pranë publikut të saj

Dhurata Dora ka lindur e është rritur në Gjermani, ndërkaq që në moshë të re është zhvendosur në Kosovë për të bërë karrierë.

Ajo ja ka dalë suksesshëm të jetë në pozicionin e preferuar. Ndër vite pamja e këngëtares ka pësuar shumë ndryshime, bile Dhurata e dikurshme me të tashmen kanë pak ngjashmëri, shkruan “Kosovarja”.

Dhurata që ka nënshtetësi gjermane, tashmë ka foto të re në pasaporta, foto të gjendjes së tanishme, se ndryshe…