Kim Jong-un ka kohë që terrorizon botën, por shumë pak e dinë se edhe vetë ai jeton mes makthit dhe terrorit.

Një ish- diplomati të lartë koreanoverior ka treguar edhe vetë Kim Jong-un jeton me frikë.

Jam i bindur që ditët e Kim Jong-un janë të numëruara. Ai madje fle me armë në dorë”,- ka thënë ai.

Kjo është shumë kontradiktore sepse mediat kanë shkruar se Kim Jong-un bën një jetë të qetë dhe luksoze në Phenian, me një dietë të pasur ushqimesh të importuara, ndërkohë që miliona bashkatdhetarët e tij vdesin nga uria.